Nybörjare

Bingoonline är både enkelt och roligt för att inte tala om spännande. Men att kasta sig ut i bingodjungeln kan förstås vara skrämmande om man är helt grön i spelvärlden, men oroa dig inte det är väldigt enkelt att komma igångoch det är utmärkt att koppla av med både hemma framför datorn, eller med laptopen och mobila bredbandet på resan.

Först måste du välja vilken bingosajt du vill spela på, det finns ett helt drös med bingosidor. Ett hett tips är att den ska vara enkel att förstå och att du slipper ladda ned en extern klient på din dator, den ska alltså gå att spela direkt i browsern.

När du valt bingosajt är det dags att bli medlem och öppna ett spelkonto för, du behöver bara fylla i dina uppgifter i ett formulär och sen kan du börja spela.Hur mycket det kostar och hur du betalar skiljer sig oftast åt mellan de olika bingosajterna så kolla först vilken bingosajt som passar dig. Du betalar med ditt VISAKORT eller, på vissa sidor, via Internetbank.

Många av sajerna erbjuder såkallad bonus, som kan vara ett belopp som de matchar din insättning med, medan andra erbjuder gratisspelsbonus som du kan utnyttja innan du ens betalat in en egen insättning för att prova på spelet.

Det brukar finnas flera olika avdelningar, såkallade bingorum på bingosajterna, och de kan erbjuda flera olika sorters bingospel. Läsd på din sajt vad som gäller.

Att snacka med andra spelare är en stor del av biingospelandet, det gör du i chatten. Här finns det också bingovärdar som du kan prata med och ställa frågor om spelet. Bingovärdarna känns igen på att de har betäckningen CH före sitt namn.

Sen är det dags att köpa brickor, köp bara så många att du hinner följa med i spelet, för många kan lätt bli rörigt. Du kan dock välja automatmarkering för dina brickor och då markeras de dragna numrena automatiskt.

Comments are closed.