Monopol med riktiga pengar

Monopol, spelet som vi alla mins från barndomen har åter blommat upp då Hasbro nyproducerat 80 spel med riktiga sedlar i. Allt för att kittla vår spellust lite till.

2543826-ett-sallskapsspelVi människor är bra på att spela och unna oss avkoppling mellan varven. Att det blommat upp fler och fler onlinespel såsom se.balletbingo.com/ är ett talande bevis för just detta. För visst är det fängslande att försvinna iväg till andra världar av spel och skoj när man lever allt mer stressiga liv? Även om vi riktar våra blickar mot internet där det mesta händer just nu går det inte att undvika det som skrivs i både Newsweek och franska The Local om att spelföretaget Hasbro går ut med riktiga pengar i 80 nyproducerade Monopolspel.

Förverkligar mångas dröm

“I en jackpottlåda av de 30 000 som släpptes för att fira 80 år är alla eurosedlarna riktiga pengar – motsvarande drygt 188 000 kronor. Tio andra exemplar innehåller drygt 2 800 kronor och 69 stycken är kryddade med cirka 1 400 kronor.”(läs mer)

Varför Hasbro gör detta är då många spelare har en dröm om att få spela med riktiga pengar, och nu kan den drömmen bli sann för några lyckliga få. Dock gäller det att befinna sig i Frankrike och om man trodde att det går att väga spelen så går man bet. Enda som kan vara en indikation på ett spel med pengar är att dessa spel är marginellt större. Det bästa är dock att gå på känslan och att handla ett spel för att man älskar att spela.

 

Comments are closed.