Bonusvarianter

Det flesta bingorum erbjuder någon form av bonus till sina spelare. Det finns flera olika typer av bingobonusar. Ndel ger till och med en gratis bingo bonus så att du kan prova att spela utan att först göra en egen insättning. Denna bonus får du på ditt konto efter att du registrerat dig på sidan.

Först och främst finns det välkomstbonus vilket innebär att du får pengar att spela för och är en bonus som du får efter att ha registrerat dig. Du behöver oftast bara öppna ett konto för att få denna bonus, du kan inte ta ut dessa pengar, men om du vinner pengar med  bonusen kan du använda vinsten.

Det finns också såkallad insättningsbonus som  är en bing bonus som du får när du gör din första insättning med riktiga pengar. Den brukar ligga på 100% upp till en viss summa, vilket innebär att din insättning dubblas med lika mycket bonuspengar som du sätter in.. Ett exempel om insättningsbonusen är “100% upp till 1000 kr” innebär det att när du sätter in 1000 kronor får du ytterligare 1000 kronor i bonus.

Reload-bonus är något som några bingosajter erbjuder, det innebär att du får bonus på  kommande insättningar, ofta är denna form av bonus mindre än insättningsbonusen, eller finns bara under vissa datum.

Det kan definitivt vara värt att pröva att spela med hjälp av bingobonus om man är nyfiken på  spelet men inte vill chansa med sina egna pengar.Men tänk på  att de flesta bingobonusar har omsättningskrav vilket innebär att du måste satsa pengarna på bingospel ett antal gånger innan man kan ta ut pengarna.

Comments are closed.