Attack efter kränkt på bingo

Det var efter en kväll vid bingon som en man gick till angrepp mot en kvinnlig spelares bildäck då han kände sig kränkt av att hon hade tagit hans stol.

208696-winning-game-cardJa, när det kommer till att spela bingo så kan man inte tro att det kan gå så vilt till att man får sina däck uppskurna. Men det var precis vad som skedde skriver Aftonbladet.se. En händelse som fått både många tidningar att skriva om samt att man fått en annan syn på äldre människor.

“Jag trodde alla var mina vänner”

Vad som skedde var att en 88-årig kvinna, som även firade sin födelsedag fick sitt bildäck sönderskuret under en bingokväll av en 82-årig man. Detta då han ansåg att hon hade tagit hans stol. Det var hans favoritstol och av detta kände han sig otroligt kränkt. Mannen kände sig kränkt och kvinnan känner nu att hon har en fiende.

“Jag trodde inte att någon kunde sjunka så lågt och göra så mot min bil eftersom jag inte visste om att jag hade några fiender i livet. Jag trodde alla var mina vänner, men jag har tveklöst en fiende.”

Känner man att det börjar bli allt för skrämmande att besöka fysiska platser finns alltid spelställen online man kan surfa in på. Här har vi skrivit mer om hur bingobonusar fungerar, för ska man tycka om att spela är det viktigt att veta hur man spelar.

Comments are closed.